Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Στα σκαριά νέα αθλητική εφημερίδα



Νέα αθλητική εφημερίδα, η Live Sport, θα βγει στα περίπτερα στις 23 Απριλίου, στελεχωμένη από δημοσιογράφους που προέρχονται από τον Φίλαθλο και την Ελευθεροτυπία.
Η Live Sports θα αποτελείται από 48 σελίδες και θα είναι χωρισμένη... στη μέση. Οι πρώτες 24 θα έχουν να κάνουν με ενημέρωση, ειδήσεις, απόψεις κι ό,τι άλλο καλύπτει μία εφημερίδα, ενώ οι υπόλοιπες 24 θα έχουν να κάνουν με το στοίχημα, για όλα τα αθλήματα. Από ποδόσφαιρο, μέχρι μπέιζμπολ και κυνοδρομίες!

Αρκετοί από τους δημοσιογράφους της εφημερίδας προέρχονται από τον Φίλαθλο, όπως ο Βασίλης Γαλούπης και ο Ηλίας Μπαζίνας και από την Ελευθεροτυπία, όπως ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Γιάννης Ξενάκης, ο Δημήτρης Χριστοφιδέλης, ο Ηλίας Δρυμώνας, αλλά και ο Αντώνης Φουντής, που θα είναι επικεφαλής στο αθλητικό τμήμα. Από δύο ιστορικά έντυπα δηλαδή, που... έπαψαν άδοξα να κυκλοφορούν. Στο ρεπορτάζ Παναθηναϊκού θα είναι ο Γιάννης Σερέτης.Η ιδέα για το όλο εγχείρημα ανήκει στους Γιάννη Λάβδα και Γιώργο Βογιατζίδη, ιδρυτών της στοιχηματικής εφημερίδας «12Χ», οι οποίοι, «πατώντας» στην εμπειρία τους και το... ρόστερ, θέλουν να δώσουν νέα πνοή στον αθλητικό Τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου